Notícia

La falta de pluges promou la neteja d'embornals i recs d'emergència als arbres més grans

/ Fotos: Joanjo Puertos

En les últimes setmanes s'estan realitzant tasques de neteja d'embornals i reixes del poble. Aquestes tasques, s'estan realitzant degut a la falta de pluges ja que aquestes realitzen un paper important a l'hora de tindre net i en condicions el clavegueram, el netejar els embornals és per a previndre les mals olors així com fer una barrera d'aigua per als insectes que habiten al clavegueram i allí realitzen les seus funcions.

Aquestes tasques són addicionals a les incloses en les campanyes periòdiques que es realitzen a Castelló, aquestes van a càrrec d'una empresa especialitzada i tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que dificulten la recollida d'aigua els dies de pluja.

També per la falta de pluges s'estan fent recs d'emergència a l'arbolat més gran per evitar que patisquen aquesta falta d'aigua.

Des de l'Àrea de Medi de l'Ajuntament es vol remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Així mateix, els recordem l'horari de l'Ecoparc i el del més pròxim quan el d'ací està tancat que és el d'Alzira i que els dies 1 i 15 de cada mes tenim recollida de 'trastos'.