Notícia

UNIJEPOL es reuneix a Castelló

/ Fotos: Joanjo Puertos

La Junta Directiva de Caps de Policia i Comandaments de la Comunitat Valenciana (UNIJEPOL) es reuneix per primera vegada ací al nostre poble.

El passat dia 20 de març, l'alcalde de Castelló En Òscar Noguera i l'Inspector en Cap de la Policia Local En Jaume Soler, membre de la directiva provincial, van rebre i saludar als membres de l'esmentada associació.

UNIJEPOL és una associació de Caps de Policia i Comandaments que agrupa 280 professionals de la Comunitat Valenciana i aproximadament 2000 a tot l'Estat espanyol.

Els membres de la directiva han tractat temes relacionats amb la seguretat local, qüestions internes de l'associació, també temes relacionats amb la nova llei de coordinació de la Policia Local, normativa actual, etc.

Aquestes reunions es duen a terme de forma periòdica a diferents municipis de la CV, sent aquesta la primera vegada que es fa ací a Castelló.

L’alcalde En Òscar Noguera valora positivament aquestes reunions, sempre amb la intenció de millorar la coordinació entre cossos de Policia Local i així poder millorar la seguretat pública del nostre poble.

Policia Local de Castelló

Font
: