Notícia

El Col·legi Hernández renova el Segell de Vida Saludable

/ Imatge: pixabay.com

El passat 18 de febrer l’alta Inspecció Educativa (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) va visitar el nostre centre per a comprovar si continuàvem complint els requisits que justificaven la concessió del Segell de Vida Saludable, reconeixement que mantenim des de l'any 2016.

Aquest segell posa de relleu el compromís ferm del nostre centre amb l'aprenentatge de la salut en l'àmbit educatiu, les pràctiques de vida saludable i una educació física que facilita el desenvolupament personal i social al llarg de l'escolarització de l’alumnat. El projecte està basat en quatre grans eixos: l'alimentació, els valors i hàbits, les activitats esportives i el medi ambient.

Aquests aspectes contribueixen a la millora d'estils de vida saludable en alimentació i en la pràctica dels esports, incidint en la higiene i la prevenció, així com en el treball en valors i el respecte a l’entorn.

Complir amb tots els requisits ha suposat que el Col·legi Hernández renove el Segell de Vida Saludable fins l’any 2020.

Volem donar les gràcies a tots els membres de la Comunitat Educativa, sense els quals aconseguir-ho hauria estat impossible.

ENHORABONA!

Col·legi Hernández