Notícia

El Col·legi Hernández 10 anys de compromís amb la pilota

/ Foto: Joanjo Puertos

Aquest curs el Col·legi Hernández fa 10 anys que va començar la seua participació en el Projecte d'Innovació Educatiu “Pilota a l'Escola”. La data és molt significativa perquè tots aquests anys han suposat per al nostre alumnat un canvi molt gran a nivell de coneixement, respecte i estima cap a un esport, el nostre, que en aquells temps estava en hores baixes.

Hui en dia, gràcies a tota la tasca que s'ha fet, la pilota està present en el dia a dia del centre ( entrades, patis, menjador...). Açò ha fet que, cada un dels anys que ha passat, el nombre de xiquets/etes que practiquen la pilota haja augmentat exponencialment.

Els resultats de tota aquesta llavor han sigut molt satisfactoris a nivell esportiu – som el centre més guardonat de Pilota a l'Escola-, però el que és més destacable són les experiències viscudes per part de tot l'alumnat en aquests 10 anys (visites al Pelayo, prèvies al trinquet de Castelló, Sueca, La Llosa de Ranes, sessions teòriques, finals a Massalfassar, etc...).

Per acabar, volem agrair la tasca de la Federació de Pilota Valenciana, dels seus tècnics i jugadors professionals que han passat pel nostre centre, sobretot , als del nostre poble, Ricard i Guillem Sentandreu, Seve i David.

A seguir i que continue rodant la pilota.

Col·legi Hernández