Notícia

El castelloner Martín Navarro primer classificat en l'elit lliga CV

Al nostre esportista local Martín Navarro Plaza li han atorgat el premi com a primer classificat en elit en la lliga de la Comunitat Valenciana 2018 en la seua categoria.

En l'actualitat Martín és integrant de l'equip OCRAMICX d'Ontinyent, i a més de ser el primer classificat en elit també ha aconseguit el trofeu com a segon lloc en la lliga d'equips.

Aquest passat any 2018 per diversos motius sols va poder plantejar-se com a objectiu aconseguir un bon lloc en la renyida i emocionant lliga Valenciana, en la qual participen els millors corredors de tota la Comunitat, i així ha sigut. Incombustible és com el cataloguen per molts racons de l'àmbit nacional.

Aquest 2019 està disposat a classificar-se per al campionat d'Espanya i poder gaudir d'aquesta arriscada i exigent modalitat.

Sempre agraït a tota la gent que li dóna suport, patrocinadors com TALLERS MOMPARLER, CONSTRUCIONS ELISEO PLA i FISIOTERÀPIA IBORRA SANZ. i com no a l'excel·lentíssim Ajuntament de Castelló el qual segons ell, "sempre he tingut les portes obertes".

Enhorabona Martín!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu