Notícia

Ja tenim un punt d'AutoServef a Castelló

/ Fotos: Joanjo Puertos

L'Ajuntament de Castelló ha aconseguit la instal·lació d'un punt d'AutoServef a Castelló, amb la finalitat d'afavorir la igualtat d'accés a tots els ciutadans als serveis del sistema.

L'Ajuntament de Castelló ha signat un conveni amb el consell i ja ha instal·lat un punt AutoServef en les seues dependències.

Aquest acord s'emmarca en l'impuls de la Generalitat per a la implantació de l'AutoServef en alguns municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells Castelló.

Segons l'Alcalde Òscar Noguera "la instal·lació d'aquest sistema té com a objectiu la prestació de serveis d'intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agiliten la realització dels tràmits necessaris, i que permeten una gestió personalitzada, propera i àgil per al ciutadà".

Els serveis que pot prestar aquesta màquina o punt de l'AutoServef són la consulta d'ofertes d'ocupació en difusió, Espais Laborals d'ocupació, la renovació de la demanda d'ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d'interessats (vinculat a la consulta d'ofertes) i ofertes.

L'Alcalde Òscar Noguera ens recalca que "aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d'accés a la xarxa internet, els serveis del Portal d'Ocupació de Labora a la ciutadania".

El primer usuari del servei

Amb açò s'incrementa l'eficàcia i l'eficiència en la gestió, a través d'una participació personalitzada de les persones usuàries, i s'aporta més agilitat al compliment dels objectius proposats.

Joanjo Puertos

Font
: