Notícia

Castelló es prepara per a un dia intens de Carnestoltes

El pròxim 6 de febrer es celebrarà a Castelló de la Ribera un Carnestoltes inèdit en la localitat. Els actes començaran de bon matí, amb un esmorzar popular a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit estan previstes activitats per als més menuts, amb cucanyes i jocs populars.
 

Per la vesprada seguiran els actes destinats als xiquets, amb animació i pintura de cares. Una vegada acabades les activitats infantils (19h) entrarà en escena el Punxadiscs Txarli White, de Carcaixent, que farà les delícies de tot aquell que s’aprope al Centre Social La Sardinera i la Cafeteria “El Pedal”, ja que la festa estarà en el carrer situat entre aquestos dos llocs.
 
100%
 
El sopar popular, previst per a les 22.00h de la nit, serà també en la plaça de l’Ajuntament, i a partir de les 23.30h, amb tot el món disfressat, començarà a sonar La Fúmiga, una formació musical d’Alzira que ja ha fet ballar i gaudir a milers de valencians.

Els organitzadors han presentat un vídeo per a promocionar la festa, on l’estrella és Darth Vader. El personatge de la saga Star Wars arriba a la muntanya de Santa Anna, on contempla la Ribera, i decideix baixar a Castelló per a finalitzar en un desenllaç inesperat.