Notícia

Encara estàs a temps per al sorteig de 15 pernils!

/ Imatge: pixabay.com

L'Agrupació de Comerciants de Castelló va començar el passat 20 de novembre la tradicional Campanya de Nadal.

L'Agrupació conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castelló pretén 'animar' els castelloners i castelloneres a realitzar les compres al comerç local.

En aquesta ocasió, el col·lectiu castelloner sortejarà el pròxim 3 de gener de 2019, a l'entrada de l'Auditori Rex, a les 21.00h, 15 pernils entre els clients dels comerços associats. La campanya, denominada 'Ja és Nadal al comerç local', es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de les compres al comerç local amb una atenció més directa i personalitzada, a més d'entrar en el sorteig dels 15 pernils.

Encara estàs a temps d'aconseguir les paperetes comprant als comerços de l'agrupació que s'han adherit a la campanya i entrar en el sorteig, esperem que el dia 3 a les 21.00h sigues uns dels que l'ACC telefone comunicant-te que eres el guanyador d'un pernil.

Comerços que participen en la campanya.

Aquesta nova acció s'emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu i la regidoria de Comerç per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d'aquestes iniciatives comercials.

Cartell

Agrupació de Comerciants de Castelló