Notícia

El castelloner David Monar tanca el 2018 amb un grapat de medalles

El castelloner David Monar tanca el 2018 guanyant 5 medalles al Campionat Autonòmic de Patinatge Freestyle.

El passat 16 de desembre a la localitat de Paterna es va celebrar l'última etapa del Campionat Autonòmic de Patinatge Freestyle i allí es van reunir els millors patinadors per acabar de configurar la classificació autonòmica de 2018, per a David va ser una competició diferent ja que era la seua última participació defensant la samarreta del club Wheeling en la qual havia començat la seua carrera deportiva.

David va demostrar la seua hegemonia en aquesta categoria.

Al finalitzar el dia i sumant els punts de totes les etapes que s'havien realitzat durant l’any David pujava al pòdium autonòmic 5 vegades, penjant-se 3 medalles d’or i 2 d'argent en la categoria juvenil.

Les 3 medalles d’or van ser en les modalitats de clàssic, speed i batlle, les 2 d'argent van ser en les modalitats de bot i derrapes.

David amb la presidenta de la federació de freestyle, Cristina i del secretari Vicente

Per a David ha sigut un bon any 2018 tant a nivell autonòmic com a nivell nacional i en el qual tanca un cicle deportiu molt important en la seua trajectòria.

David té per davant un futur prometedor i ple de nous reptes ja que en el pròxim any puja de categoria passant a ser Junior que són patinadors nascuts entre els anys 1999 i 2003 i que tindran edats compreses entre 15 i 19 anys.

David en el Campionat autonòmic de patinatge celebrat a Castelló el passat 13 de maig de 2018

També canviarà de club i passarà a formar part del UNITEAM FREESTYLE on compartirà entrenaments i competicions amb patinadors de la talla de Pau Boch actual campió d’Espanya sènior en la modalitat de clàssic i batlle i d’Abel Sanhonorio numero 8 del rànquing mundial sènior en la modalitat de bot i derrapes.

Des d'ací David vol felicitar aquestes festes i donar les gràcies a totes les castelloneres i castelloners per tot el suport rebut aquest any que en breu acaba.

Francisco José Carrasco

Mots clau
: David Monar