Notícia

L'Associació Animalista 'Més que Gats' participarà en la fira d'entitats

/ Imatge: pixabay.com

L'Associació Animalista 'Més que Gats' de Castelló participarà en la fira d'entitats que se celebrarà el pròxim 9 de desembre de 2018 instal·lant una taula informativa de l’associació i adopció de gats i gossos.

La nostra associació té com a objectiu ajudar els animals abandonats a trobar una nova família, així com donar-los les cures veterinàries necessàries per atropellaments, accidents, malalties, etc, fins a la seua total recuperació.

La gent ha de ser conscient de la importància de posar el xip als seus animals per a en el cas que es perden poder localitzar el seu amo o ama, així com d'esterilitzar les seues mascotes per a evitar camades no desitjades, i no haver d'abandonar-los en una caixa o fins i tot matar-los.

Enguany també hem començat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la campanya d'esterilització felina, la qual consisteix en la captura, esterilització i solta dels gats de la localitat, una vegada recuperats del post-operatori.

Volem recalcar que som voluntaris i voluntàries, i que ens dediquem a aquesta tasca en el nostre temps lliure, ho fem per l'estima als animals.

Associació Animalista 'Més que Gats'

Oratge

Hui
Màx: 0 ºC Mín: 0 ºC
Demà
Màx: 0 ºC Mín: 0 ºC


Butlletí

Dóna’ns la teva adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu