Notícia

III Jornada de l'Esport Escolar a Castelló

Finalment el passat dimecres, 21 de novembre, després de dos ajornaments pels temporals de pluges, l'alumnat de cinquè de Primària i de segon d'ESO de tots els centres escolars de Castelló dedicaren tot el matí a la pràctica de l'esport col·lectiu en el Poliesportiu Municipal.

Els membres de la Comissió d'Activitats Extraescolars del C.E.M. organitzaren l'alumnat participant per equips, amb escolars de tots els centres en cadascun d'ells, per jugar al bàsquet, al futbol i al voleibol. També, programaren els partits per disputar els campionats dels diferents esports per categories (Primària i Secundària) i en funció dels equips participants.

Així mateix, l'alumnat de dos anys de l'Escola Infantil Municipal també assistiren a la matinal esportiva, per divertir-se sortejant els circuits de psicomotricitat i jugant amb pilotes al pavelló.

El bon oratge (per fi), la col·laboració, l'esperit esportiu i el "bon rotllo" entre tots els participant ens permeteren fruir d'una agradable matinal esportiva escolar.

Com cada any que venim repetint-ho ens quedàrem amb gana de més i de repetir l'experiència.

Tornarem a repetir-la el proper curs!

Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM de Castelló