Notícia

Concentració a la plaça de l'Ajuntament per un 'Finançament Just'

El proper divendres 16 de novembre de 2018 es realitzarà una concentració a la plaça de l'Ajuntament per a demanar un "Finançament Just" serà a les 12.00h. del matí.

Un any després de la gran mobilització de la societat valenciana del 18 de novembre per a reclamar un finançament just i unes inversions justes, ens mobilitzem de nou per a mantenir vives les reivindicacions.

La Comissió formada per CCOO PV, UGT-PV, CEV, PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciudadanos, i la Xarxa d’Entitats per un Finançament Just, ha convocat concentracions el proper divendres dia 16 de novembre, a les 12 hores, en l’aniversari de la gran mobilització que va omplir els carrers amb el clam de la societat valenciana.

En la concentració, convocada a la porta de l'Ajuntament de Castelló, es llegirà el manifest aprovat per les Corts Valencianes ara fa un any, on es demostra la unió social en contra d'aquest greuge “que ens torna a reunir per continuar reclamant una reforma que possibilite un futur millor per a les noves generacions”, i que es mantindrà ferma mentre el sistema de finançament no siga just per al poble valencià.

Les reivindicacions centrals del manifest es resumeixen en:

“Una reforma immediata del sistema de finançament que establisca un nou model amb recursos suficients i repartits equitativament entre totes les autonomies, que ens possibilite tenir uns serveis públics fonamentals dignes i exercir les nostres competències pròpies.

Un repartiment de les inversions i una execució que acabe amb el dèficit inversor a la Comunitat Valenciana, que compense en tot cas la insuficiència inversora en els últims anys i dedique una quantitat de recursos ajustada al nostre pes poblacional.

El reconeixement dels dèficits de finançament acumulats directament pel mal funcionament dels diferents sistemes de finançament, i l'establiment de mecanismes de compensació perquè el nou model no nasca amb el llast de la injustícia diferida dels anteriors”.

Acudeix i participa en la concentració!!

CCOO PV, UGT-PV, CEV, PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciudadanos, i la Xarxa d’Entitats.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu