Notícia

Gran èxit del primer sopar solidari per la lluita contra el càncer

El primer sopar solidari per la lluita contra el càncer organitzat per l’Ajuntament de Castelló  va reunir més de 170 assistents i fins ara s’ha recaptat vora 3.000 euros en totes les activitats que s’han realitzat en l’arreplega per aquesta causa tan solidària.

Aquesta cita va tindre lloc divendres passat al bar de la piscina municipal i al sopar també es va poder participar en el sorteig de productes cedits pels comerciants de Castelló, després va haver música perquè la gent poguera ballar. Com cada any, tots els diners recaptats en les distintes activitats es destinaran a projectes d'investigació, activitats de l'entitat i ajuda directa als malalts.
 

L'organització vol felicitar al poble de Castelló per la bona resposta que ha tingut aquest primer any, comptant amb un gran número de participants.
 

Castelló és un poble molt compromès amb la lluita contra el càncer.

El sopar solidari ha tingut una àmplia representació de l'àmbit institucional, polític, social i econòmic, destacant la col·laboració de la família Perepérez Garrido que ha fet una donació de 500 botelles per a la seua venda i tot el que es recaude serà per a incrementar la recaptació d’aquest any.
 

 
 
Joanjo Puertos

Mots clau
: Joanjo Puertos

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu