Notícia

Campanya de prevenció de robatoris al camp 2018

/ Foto: Joanjo Puertos

Iniciada la campanya agrícola al terme municipal, forces de seguretat, Ajuntament i agricultors es coordinen mitjançant una Jornada informativa: ‘La prevenció de robatoris de productes agrícoles’.

Amb motiu de la recent iniciada campanya de recol·lecció dels productes agrícoles (caquis i cítrics) de la nostra zona, la regidoria de Medi Natural organitza una jornada informativa, amb la finalitat de posar en comú les línies de treball amb el principal objectiu de garantir la seguretat als camps i evitar, en la mesura del possible, els robatoris.

El fet d'estar en una zona amb una important producció de cítrics fa que s'haja d'engegar aquesta campanya d'informació i prevenció sobre els robatoris. A la reunió, del pròxim dimarts 30 d'octubre assistiran a més del regidor d'Agricultura Lluís Piqueras, el cap de la Policia Local i la Guarderia Rural municipal. Així mateix, assistiran representants de les empreses relacionades en aquest sector i agricultors de Castelló. Esperem que aquesta coordinació i treball conjunt, done molt bons resultats.