Notícia

Emocions i tradició en el concert del Cor Mixt de Jubilats

/ Fotos: Joanjo Puertos

El passat diumenge 14 d'octubre, l’Auditori Municipal Rex de Castelló va acollir el Concert del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes dirigit per Miguel Pons García.

El concert es va realitzar dins de les activitats programades per a la commemoració del 9 d'Octubre, dia del Poble Valencià.

Va començar fent un reconeixent a qui fins ara havia sigut el seu President José Fayos Lonches, que fa uns dies que ens va deixar, el nou president Guillermo Ferrús Granero va ser l'encarregat d'entregar al fill de José Fayos Lonches una placa commemorativa.

Davant l’atenció de centenars de veïnes i veïns de Castelló i després del merescut homenatge al seu company José Fayos els components del cor van interpretar un ampli repertori de cançons tradicionals que ens aportaven molts records i emocions, la meua xiqueta, el carrer de l’ermita, la trompa i fil, però sens dubte la més esperada era Camí de la Font Amarga, poema d’Eduard Soler i Estruch, musicat per Rafael Estrada, cançó que va tindre una gran acollida en l'anterior concert en el qual es va fer la seua estrena.

El cor en tot moment va estar acompanyat per un grup de corda i flauta, a més del director Miguel Pons al piano, també van actuar el Grup de Danses de Llutxent ja que part del repertori elegit per a aquesta ocasió eren temes relacionats amb la nostra terra.

Aquest concert ha suposat un vertader repte per als components del cor, ja que han sabut captar la sensibilitat de les cançons que interpretaren, així com la dificultat. El mèrit de poder traure aquest concert endavant ha sigut de tots els components del cor, que mai perden la il·lusió ni les ganes de treballar com autèntics professionals.

Després d’aquesta actuació el Cor Mixt ja està preparant-se per a les properes actuacions, que des d'ací anirem informant amb més detall.

Sols ens queda agrair l'assistència al públic i us esperem a tots al pròxim concert!

Picant ací podeu veure la resta de fotos del concert.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu