Notícia

Aitana Oliver campiona de la 'Liga Doma València

L'amazona Aitana Oliver Ferrús
L'amazona Aitana Oliver Ferrús

El diumenge 30 de setembre, es va celebrar la Final de la “Liga Doma València” a les instal·lacions del Centre Hípic del Mas de Xeta (Benicolet), on l'amazona Aitana Oliver Ferrús amb el seu cavall “Cañero” es van proclamar campions de la dita lliga en el nivell B-infantil. Aitana pertany a l’equip de Domadura Clàssica de David Escrivà.

Dimarts, 9 d’octubre, el binomi va participar en la 7a prova de la “Liga de Doma de la Federación Hípica de la Comunitat Valenciana” (FHCV), al Centre Hípic El Corcel Negro (Xest), sumant 10 punts més i mantenint-se en el més alt de la taula. En esta ocasió en el nivell C-Juvenil 0*.

“Cañero OH” es un PRE (pura raça espanyola) de 7 anys, de talla mitjana i capa falba. Este cavall té un caràcter excepcional, amb moviments amplis i potents i amb una gran expressivitat que el converteixen en un animal amb gran talent per a la Domadura Clàssica.

Aitana porta dos anys treballant amb “Cañero OH” i encara que els inicis no van ser fàcils, en l’actualitat formen un gran binomi i estan obtenint resultats molt prometedors.

Els objectius per a esta temporada que ja està acabant són: la participació en la prova que resta i en la final de la lliga de domadura de la FHCV i la participació en el Campionat de Domadura Clàssica de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc al Centre Hípic “Vargas y Cutillas” d’Elx, els dies 8 i 9 de desembre, on el binomi intentarà quedar entre els millors de la Comunitat Valenciana.