Notícia

'El Murcianet' guardonat en el XXVII Dia de la Pilota Valenciana

'El Murcianet'
'El Murcianet'

El Dia de la Pilota Valenciana es va celebrar el passat diumenge 23 de setembre a la Plaça de l'Ajuntament de València. Enguany s'ha celebrat l'edició XXVII i com sempre amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal.

Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana va sorgir com una cita reivindicativa de l'esport autòcton i de goig per la seua permanència en el temps.

En els últims anys s'ha convertit en el dia en el qual tots els estaments de la pilota valenciana es reuneixen per a compartir una matinal festiva i de reconeixement cap a les persones, organismes i institucions que més han treballat per la seua promoció, cura i difusió.

Dins d'aquests reconeixements el Castelloner Adrián López Pardo “El Murcianet” va ser guardonat pel tercer lloc aconseguit en els jocs esportius de la Comunitat Valenciana

Per donar-li la màxima vistositat, el Dia de la Pilota va comptar amb diverses activitats programades a la Plaça de l'Ajuntament i els seus voltants, partides d'exhibició femenines, partides de les escoles de pilota municipals, partida de raspall adaptat, lliurament dels premis anuals de la Federació, exhibició de joc internacional i, com a plat fort, una gran partida de llargues de màxim nivell entre els millors pilotaris professionals.

A més, al llarg del matí es realitzaren diversos tallers per als més xicotets, amb sorpreses, animacions i activitats lúdiques.

Enhorabona Adrian “El Murcianet”