Notícia

Setmana Europea de la Mobilitat, passejada escolar en bici

Setmana Europea de la Mobilitat 2018, Passejada escolar en bici, 21 de setembre de 2018

“Dia sense cotxe” i “Hui descansa el cotxe”

Lema: “Canvia de transport i canviaràs el món”

Activitat escolar, organitzada per la Comisió d’Activitats Extraescolars del CEM, en la qual participarà l’alumnat de 6é de Primària (4 grups, 120 alumnes) i de 1r curs d’ESO (4 grups, 120 alumnes) dels centres escolars de Castelló, acompanyats pel seu professorat, consistent en fer una volta cicloturista pels carrers del poble -a toc de timbre de bicicleta i amb els dorsals al·lusius a l’activitat- per reivindicar l’ús d’aquest mitjà de transport individual i saludable en substitució del cotxe.

Mitjans i equipament

Cada participant ha de portar la seua bicicleta (en bon ús i ben revisada), calcer adequat, casc i motxilla escolar (com equipament mínim imprescindible). Disposarà els serveis d’acompanyament: Agents i vehicles de la P.L., ambulància i personal sanitari, cotxe de servei i emergències (“granera”).

Eixida a les 9.00h des de l’esplanada (A) de la Plaça de l'Ajuntament, on s’ubicarà l’alumnat.

Finalització: Al voltant de les 9.30h en arribar cada grup al seu centre escolar i els acompanyants en arribar als aparcaments de la Plaça de l’Ajuntament.

Itinerari: Pça. ajuntament, pedró, mestre Giner, Cervantes, Nord, Moreretes, Hernán Cortés, Carles Carbonell, Mestre Serrano, Gaspar Valentí, Castelló de la Plana, Castelló d'Empúries, Vt. A. Estellés, Jaume I, Remigio Sanchis, pça. Constitució, St. Josep, Pere Calp, St. Vicent, Ronda Montolivet, Felipe II, Pere Calp, St. Joanet, , Filipines, Blasco Ibáñez, Diputació, Josep Talens, Molí, Joanopt Martorell, Mestre Fayos, L’almassereta, , Josep Talens, St. Domènech, Colón, Lira Castellonera, església, major, l’om, Ramón y Cajal, pedró, Roders, Francesc Benetó, Pintor Estruch, Benlliure, de dalt, ermita, de baix, País Valencià, la sèquia, República Argentina, st. Domènech, Salvador Gil (1.- es queden els de Sto. Domingo), Ronda Sud (2.- es queden els de l’institut), Colón, St. Domènech, Avda. Cuba ( 3.- es queden els d’Hernández), Pepe roig, ronda l’Almenà (4.- es queden els del Severí), Pérez Cabello, pça. ajuntament, on acabem els serveis d’acompanyament¡: Vehicles de la P.L., ambulància (i personal sanitari) i furgona granera.

Comissió d’activitats extraescolars del CEM