Notícia

El castelloner David Monar obté uns excel·lents resultats en la Copa d'Espanya de Patinatge Freestyle

/ Foto: Joanjo Puertos

El passat cap de setmana es va disputar la copa d'Espanya de Patinatge Freestyle a la localitat del Mareny de Barraquetes, allí es van reunir els millors patinadors del territori Espanyol tant en femení com en masculí en les 3 les categories, sub-14, sub-19 i sèniors, en total van participar 121 patinadors representant tots els clubs d'Espanya.

El castelloner David Monar va competir per primera vegada en la categoria sub-19, ja que actualment té 15 anys, la categoria sub-19 que compren les edats des de 15 fins a 19 anys.

David com sempre va tindre uns excel·lents resultats tractant-se que enguany estrena categoria i es tracta de la Copa d'Espanya, on participen el millors patinadors de l'Estat espanyol. En la modalitat de bot va obtindre la medalla de bronze amb un bot de 110 cm millorant la seu marca personal, aquest gran bot li va valdre per a repetir pòdium com l'edició passada. En la modalitat de Batlle obtingué una meritòria 4 plaça a sols 5 punts del 3 joc i a 7 del segon.

Va ser una prova molt disputada en la qual va fer falta un exercici final per a desempatar entre els 4 finalistes, al final els nervis i cansament feren que David ocuparà el 4 lloc.

A falta d'una prova a nivell autonòmic David Monar està a un pas de tornar-se a proclamar per segona vegada consecutiva Campió Autonòmic en la categoria juvenil en les modalitats de bot, derrapes, clàssic, speed i batlle.

David pertany al club Wheeling el qual també guanya el primer lloc a nivell estatal en la modalitat de bot, modalitat que puntua els components femenins i masculins.

Sols ens queda felicitar David i donar-li les gràcies per portar el nom de Castelló per tots els llocs on participa.

Joanjo Puertos