Notícia

'La prevenció d’incendis forestals' una xerrada molt interessant

/ Foto: Joanjo Puertos

Ahir dilluns, a la sala de la Casa de la Cultura de Castelló Tècnics de la Generalitat Valenciana van donar una xerrada sobre la prevenció d’incendis forestals.

La xerrada, a càrrec de tècnics de la GVA, va tractar en tot moment de conscienciar la població dels diferents riscs, així com de la prevenció o com actuar en cas d’incendi forestal dins d’una campanya denominada #STOPALFOC. Amb aquest lema "Stop al Foc, La teua actitud pot marcar la diferència", la Direcció general de Prevenció d'Incendis Forestals vol conscienciar la ciutadania en prevenció d'incendis forestals.

Per a aquesta conscienciació l'Ajuntament de Castelló va preparar aquesta xerrada així com la GVA ha desplegat una àmplia estratègia de comunicació en diferents mitjans: televisió, ràdio, premsa escrita i mitjans on-line, publicitat exterior (cartells, tanques i autobusos urbans) i xarxes socials, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de ciutadans/es.

Malgrat aquests desplegaments, perquè la campanya siga més eficaç és important ampliar-la portant els missatges a tots els àmbits. Per a açò la col·laboració de tots (ciutadans, Ajuntaments, les ong...) és fonamental.

Per tant des de l'Ajuntament de Castelló us convidem a participar activament en la campanya difonent els seus missatges.

Gràcies per la vostra col·laboració

Cartell per a difondre

Joanjo Puertos