Notícia

Nova campanya per reforçar la seguretat viaria a Castelló

/ Foto: Joanjo Puertos

La Policia Local engegarà una nova campanya per reforçar la seguretat viaria a Castelló.

La Policia Local de Castelló durà a terme, durant el proper mesos, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant un radar mòbil. L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària al poble.

El radar mòbil s’instal·larà a diferents emplaçaments, concretament en diferents vials del poble, que s’han establert en el marc d’aquest dispositiu. Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat a la població, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local de Castelló i per demandes veïnals.

Des de la Policia Local es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.

Aquests controls de la velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa al municipi; amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Castelló.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

Ajuntament de Castelló