Notícia

Curs de licitacions dirigit a PIMES

/ Imatge: pixabay.com

La Mancomunitat de la Ribera Alta està participant en el projecte europeu IPPON (Licitacions Públiques Innovadores: oportunitats i xarxes), co-finançat pel programa Europeu per a les Xicotetes i Mitjanes Empreses COSME.

En el marc d’este projecte s’ha organitzat el curs de licitacions dirigit a pimes amb l'objectiu d'augmentar les seues possibilitats de participació.

El curs consta de 6 sessions de 2h30 impartides entre els mesos de juliol, setembre i octubre (2 sessions al mes), en les quals es desenvoluparan els següents continguts:

JulioL 2018: Marc legal de les licitacions a Espanya i en la Unió Europea, procediments, plataformes electròniques i execució del contracte.

Setembre 2018: Tutoria i acompanyament a les pimes en el procés de sol·licitud d'una licitació: casos reals. (Data a confirmar més endavant)

Octubre 2018: Trobades entre empreses i administració pública per a millorar la cooperació i relacions entre els licitadors. (Data a confirmar més endavant)

Ací trobarà informació per al registre al curs, en el cas siga del seu interés preguem s’incriga el més aviat posible (places limitades).


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu