Notícia

Concert a la Fresca de la Banda Jove 'Lira Castellonera'

/ Foto: Joanjo Puertos

El passat dissabte 30 de juny, la Banda Jove de la Societat Musical 'Lira Castellonera, dirigida per Raül Segui va fascinar tot el públic assistent que omplia la plaça de gom a gom dels plaers musicals a la plaça de l'Església de Castelló.

Durant el concert, la Banda Jove amb el marc incomparable de la plaça de l'Església i com és habitual, a un gran nivell ens van interpretar obres musicals com Abba Gold, Queen in concert, Jesucrist Superstar, West Side Story, La la land i Els Miserables, en tot moment acompanyats amb un muntatge audiovisual de Maria Perales i Baldo Perales.

Centenars de veïns i visitants van acudir a la plaça per gaudir del ja tradicional Concert a la Fresca, un concert extraordinari que va incloure un repertori molt variat, després d'aquest concert caldrà esperar el pròxim que ens espera, ja que aquest any la Societat Musical està contínuament presentant-nos noves propostes i mantenint les ja tradicionals.

Enhorabona a la Societat Musical Lira Castellonera, ja que sou tot un referent i un exemple de tenacitat i treball que creix cada any.

Joanjo Puertos