Notícia

Millores en l'accessibilitat de la Web de l'Ajuntament

/ Imatge: pixabay.com

Amb l'objectiu de garantir que totes les persones puguen accedir en igualtat de condicions als continguts i serveis oferits, la Web de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón ja compta amb el sistema Inclusite®. Aquest sistema, garantix uns mateixos nivells d’igualtat d’oportunitats a tots els ciutadans amb diversitat funcional.

Gràcies a la seua interfície intel·ligent que parla i escolta, Inclusite® és capaç d'adaptar-se a les necessitats i capacitats específiques de cada persona, permetent diferents modalitats de navegació web. 

Inclusite és una eina gratuïta i no necessita de cap programa addicional per a funcionar, només s'ha de polsar en l'opció “Web Accessible”, situada en la part superior esquerra de la pàgina Web.

La implantació d’Inclusite en la web corporativa de la Diputació, com també en els portals de diversos ajuntaments de la província inclosos dins del projecte de Portales Municipales, ha demostrat que és un èxit, facilitant l’accés a Internet a tots els col·lectius, en eliminar la bretxa a què s’enfronten les persones amb algun tipus de diversitat funcional a l’hora de navegar per la web.