Notícia

Campus Multiesportiu 2018 - inscripcions obertes

Un any més el curs escolar arriba a la seua fi i comença l’estiu. És moment de jugar, de nadar, d’anar a la muntanya, de divertir-se i d’estar amb amics i amigues. Tot açò no lleva que els xiquets i xiquetes deixen d’aprendre.

Per això, enguany celebrem l’11a edició del Campus Multiesportiu, perquè els xiquets i xiquetes de Castelló i d’altres pobles puguen gaudir de l’estiu de la millor manera.

Arribar a la 10a edició ens plena d’orgull i alegria per allò de ser una efemèride amb un número redó, però allò que diuen que “el que importa no és arribar, sinó mantenir-se” és ben cert, i per este motiu treballarem per a seguir fent del Campus Multiesportiu de Castelló un referent.

Comencem el dia 25 de Juny i estarem 5 setmanes oferint tot allò que ens caracteritza: els xiquets i xiquetes podran realitzar multitud d’esports com bàsquet, futbol, handbol, beisbol, pilota valenciana, natació... a més d’activitats com gymkanes pel poble, eixides en bici i a peu a la natura que ens envolta, i també, com sempre, un xicotet espai per avançar els deures d’estiu i realitzar tallers de manualitats.

Per realitzar la inscripció heu d’emplenar el tríptic i portar-lo a l’Herboristeria Mil Fulles acompanyat del rebut del banc (important pagar al caixer electrònic) i d’una fotocòpia del SIP. Al tríptic trobareu tota la informació necessària.

La setmana vinent informaren del dia i lloc de la reunió informativa.

Cartell

VOS ESPEREM A TOTES I A TOTS!

Campus Multiesportiu