Notícia

Mar Coque Calatayud rep el premi de la Prova Cangur 2018

L’alumna de l’IES Vicente Gandia, Mar Coque Calatayud, ha obtingut el sisè lloc en la Prova Cangur de Matemàtiques 2018 al nivell de 1r d'ESO al País Valencià.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar divendres 25 de maig a la sala de Graus Roberto García Payá del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, on assistiren els alumnes premiats, els seus familiars i els professors representants dels centres educatius.

L’acte va estar dirigit per responsables de la UPV del Campus d’Alcoi, de la Comissió organitzadora de la Prova Cangur al País Valencià i a Catalunya i de la Societat Matemàtica Al-Kwharizmi, qui s’encarregaren de lliurar els premis i els diplomes als alumnes classificats en les 10 primeres posicions.

A més de l’alumna premiada, Mar Coque Calatayud, al nostre centre hi ha altres alumnes que es troben dins del 5% de les millors puntuacions al País Valencià. Aquests alumnes són:

Martí Bravo Requena, a la posició 12 del nivell 1r ESO.

Guillem Hurtado Sala, a la posició 41 del nivell 1r ESO.

Biel Vanyó Vidal, a la posició 63 del nivell 1r ESO.

Josep Beneyto Pla, a la posició 33 del nivell 2n ESO.

Donato Jiménez Benetó, a la posició 40 del nivell 1r Batxillerat.

Daniel Espí Sala, a la posició 44 del nivell 1r Batxillerat.

Cal remarcar que al nivell 1r ESO hi havia un total de 1604 participants, a 2n ESO eren 1191 participants i a 1r Batxillerat n’eren 1320.

La comunitat educativa de l’IES Vicente Gandia, i en especial els membres del Departament de Matemàtiques, ens sentim molt orgullosos d’aquests resultats i volem felicitat l’alumna premiada, Mar Coque Calatayud i als alumnes millor classificats anomenats anteriorment, així com als seus familiars.

Com a organitzadora i responsable de la Prova Cangur 2018 al nostre centre, done les gràcies a tot l’alumnat participant i els desitge una fructífera trajectòria matemàtica.

Raquel López
Cap del Departament de Matemàtiques

IES Vicente Gandia

Mots clau
: IES Vicente Gandia