Notícia

XV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2018

El proper diumenge 27 de maig a les 20:00 hores al Teatre Ideal tindrà lloc el Concert del XV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2018 que organitza el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Vva. de Castellón, on participaran la Coral Polifònica Sant Pere de Catarroja i el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló.

L’objectiu d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi entre diferents col·lectius artístics.

Cartell

Després de catorze anys d’existència del programa d’Intercanvis Musicals creat per la Federació de Societats Musicals (FSMCV) i l’extint Institut Valencià de la Música (IVM), les demandes dels músics valencians sobre l’ampliació del mateix s’han vist satisfetes un exercici més, aquesta campanya uneix,  músics pertanyents a les bandes i orquestres de música, cantants de cors, dolçainers, tabaleters, integrants de grups de dansa, etc.

L’objectiu d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi que es realitzarà per parelles entre agrupacions de les quatre federacions participants i que portarà la música i la cultura valenciana a tots els racons del País Valencià.

Programa

Joanjo Puertos


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu