Notícia

Tradició i emocions en el concert del Cor Mixt de Jubilats

/ Foto: Joanjo Puertos

El passat dissabte 12 de maig, l’Auditori Municipal Rex de Castelló va acollir el Concert del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes dirigit per Miguel Pons García.

El concert es va realitzar dins del marc de la 39 edició de “Retrobem la Nostra Música” programa de la Diputació de València amb la finalitat de donar suport a la música valenciana.

Davant l’atenció de centenars de veïnes i veïns de Castelló els components del Cor van interpretar un ampli repertori de cançons tradicionals que ens aportaven molts records i emocions, la meua xiqueta, el carrer de l’ermita, la trompa i fil, però sens dubte la més esperada era l’estrena de Camí de la Font Amarga, poema d’Eduard Soler i Estruch, musicat per Rafael Estrada, cançó que va tindre una gran acollida, demanant el públic la seua actuació de nou a la finalització del concert.

A més, l’acte va servir per fer entrega de la nova insígnia d’or i plata del Cor en agraïment al President del Cor José Fayos, director del Cor Miguel Pons, alcalde de Castelló Óscar Noguera, Regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat Oti Ferrando, Rafael Estrada i Joanjo Puertos.

Després d’aquesta actuació el Cor Mixt ja està preparant-se per a les properes actuacions que tindran lloc el 26 maig a Catarroja i el 27 de maig al Teatre Ideal de Castelló, en uns dies uns donarem la informació amb més detall.

Joanjo Puertos


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu