Notícia

La II Marxa Solidària contra el càncer reuneix 1.300 participants a Castelló

Fotos: Valerià Benetó i Joanjo Puertos
Fotos: Valerià Benetó i Joanjo Puertos

Èxit total, per segon any consecutiu. Així es pot qualificar la Marxa Solidària per a lluitar contra el càncer que es va celebrar el passat diumenge 6 de maig a Castelló i que va congregar 1.300 participants. I és que, com és habitual quan a Castelló es fa una convocatòria d’aquest tipus, la resposta dels castelloners i castelloneres és encomiable.

L’alcalde, Òscar Noguera i la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló Elisa Sala, volen mostrar la seua “gratitud a totes i tots els veïns que han demostrat que el nostre poble és solidari. Era molt emocionant veure la marea verda de les gorres i rosa de les samarretes que va envair els carrers de Castelló. Estic molt satisfet de la resposta de la població. A més a més, s’han recaptat més de 6.500 euros per ajudar a la investigació contra aquesta malaltia”.

Però, l’èxit no hauria estat possible sense la col·laboració de l'Associació Lluita Contra el Càncer, Centre Multiesport ‘El Castellet’, Impacte Gym, Carrefour, Videca, DHL, Construccions Eliseo Pla, Vidal Tendes i Delícies de Déus. L’alcalde ha destacat el gran treball d’El Castellet en la “perfecta” organització de l’esdeveniment.

El recorregut de la volta a peu tenia una distància total de 6km i el recorregut de la marxa, 4.

Vídeo Ribera Televisió

Però, l’activitat solidària continuarà aquest diumenge amb la col·locació de meses petitòries aprofitant les comunions, i també durant la resta de l'any amb el sopar del càncer o amb la representació teatral de les ames de casa. D'altra banda, l’Ajuntament ja pensa en l’organització de la cursa del 2019 amb l’increment d’activitats al voltant de l’esdeveniment que li done més rellevància.

 

Joanjo Puertos