Notícia

Raquel González fa un 'doblet' al Campionat de la CV Infantil

La tenista de Castelló guanya el Campionat de la Comunitat Valenciana Infantil de tennis en individual i en la modalitat de dobles.

Aquest passat cap de setmana serà difícil d’oblidar per a la tenista Raquel González, ja que aconseguia el títol de campiona de la Comunitat Valenciana en les dues modalitats que hi havia, la d’individual i la de dobles. Raquel acudia a aquest torneig amb la intenció de realitzar un bon paper i continuar amb la bona temporada que porta des de gener, on ha acumulat moltes victòries i desplegat un joc molt bonic i efectiu. Tanmateix, la pròpia tenista comentava abans de participar que aquest torneig anava a ser molt difícil pel nivell de les altres tenistes i per la importància del propi torneig.

A la modalitat de dobles, on compartia equip amb la seua companya i amiga Mar Ribera, realitzaren un campionat tremendament bo, avançant cada ronda sense cedir quasi jocs en contra, i demostrant que poc a poc creixen com a parella tenística a la modalitat. La final va tenir un resultat favorable de 6-2 i 6-3 davant Meritxell Boix i Marta Serra, i d’aquesta manera es proclamaren campiones. Un trofeu que mereixien després de perdre la final de dobles en el Campionat de la Comunitat Valenciana cadet, una categoria superior.

Pel que fa al quadre individual, Raquel guanyà les dues primeres rondes mostrant un gran joc i seguretat, a penes cedint jocs i caminant en pas ferm. Ja als quarts de final el partit es preveia complicat pel nivell de la rival, a més què era l’últim pas per classificar-se al Campionat d’Espanya de la categoria, que es farà al mes de juliol a Valladolid, factor sempre difícil de gestionar. La tenista de Castelló es va mostrar molt fiable i va aconseguir la victòria per 6-3 i 6-2 davant Vanesa Danko. Amb aquesta victòria acudiria a les semifinals on esperava Esther Romero, altra rival d’altíssim nivell. Tanmateix, Raquel no va donar opció i va desplegar el seu millor tennis per doblegar-la per 6-4 i 6-1, obtenint un lloc a la final.

El Club de Tenis Sueca s’engalanava per a la gran final del torneig, on Raquel tindria enfront la seua companya de dobles Mar Ribera, natural de Sueca i jugadora del club, factor que dificultava més encara la final. El primer set es va endurir molt per a la tenista de Castelló, ja que la rival mostrava un tenis molt eficient i efectiu, cosa que Raquel va ser capaç de contrarestar amb un gran temple i seguretat, per forçar el tie-break i emportar-se el primer set. Ja al segon set, Raquel va dominar el set des del principi, va demostrar el bon treball realitzat als entrenaments i competicions i va superar la seua rival per 6-2.

D’aquesta manera l’alegria inundava a Raquel i també a la seua família. El tennis li devia este títol a Raquel després de perdre la final del mateix torneig, en categoria aleví, fa dos anys. La tenista agraïa en el seu torn de paraula a l’entrega de premis a la seua família l’esforç realitzat i el recolzament que li dona, al mateix temps que valorava a la seua rival i al Club de Tenis Sueca per l’organització.

La temporada continua endavant, i no caldrà esperar molt de temps per tornar a afrontar nous reptes, ja que esta mateixa setmana comença una nova prova del circuit de Rafa Nadal a Saragossa, on Raquel acudeix com a primera cap de sèrie i defensora de les dues proves anteriors.

Enhorabona campiona!