Notícia

La sort elegeix Andrea i Eliseu com a Festers Majors 2018

Castelló ja té Festers Majors 2018, la sort va elegir Andrea Balaguer Uberos i Eliseu Pla Alcover com a Festers Majors.

Aquest passat dissabte 5 de maig va tenir lloc la proclamació dels festers i l'elecció dels Festers Majors 2018, va ser una vesprada plena d'emocions per a festeres i festers, familiars i per a tots els castelloners i castelloneres que van assistir a l'acte.

L'esdeveniment va començar a l'Auditori Rex a les 19.30 hores amb la presentació de totes les parelles una a una, totes elles van lluir magnífics vestits i van difondre simpatia i humor amb tots els assistents a l'acte, a continuació es va demanar la presència dels Festers Majors 2017 i ells amb l'Alcalde van sol·licitar que aquelles parelles que volgueren presentar-se al sorteig s'alçaren dels sues seients, així ho van fer i un a un van dipositar els seus noms, la Festera Major de 2017 va ser l'encarregada de traure la bola que elegia Andrea Balaguer Uberos i Eliseu Pla Alcover com a Festers Majors.

Una vegada elegits els Festers Majors i presentats tots el Festers 2018, els presentadors van convidar Andrea i Eliseu  perquè digueren unes paraules i va ser Eliseu qui es va dirigir al públic amb poques paraules però concises, acabant desitjant a tots que passarem unes bones festes. Sense cap dubte, el 2018 serà un any inoblidable per a tots ells.

Una vegada acabada la proclamació va començar una cercavila amb tots els Festers i Festers Majors 2018, Festers Majors 2017 que va recórrer diversos carrers de Castelló acompanyats pel grup de músics l'Atrilet i autoritats municipals on estaven l'alcalde Òscar Noguera i regidors de tots el grups, la cercavila va finalitzar al Parc de l'Estació on es va realitzar la tradicional foto, lloc on en les Festes Majors de 2018 es realitzarà un dels actes més importants, la seua presentació a tot el poble de Castelló.

La nostra enhorabona a Andrea i Eliseu per la seua elecció i el desig, tant per a ells com per a les seues festeres i festers perquè gaudisquen d'un any molt especial i inoblidable.

Joanjo Puertos