Notícia

Memorial Pascual Momparler

La raó de ser d'aquesta carrera és recordar Pascual Momparler Gandia.

Com a ciclista va competir en juvenils i sub23. Va arribar a estar en "La Propietària - Bahamontes" amateur i fins i tot va aconseguir diverses victòries.

Una vegada retirat va seguir implicat amb el ciclisme, patrocinant equips de base amb el seu concessionari "Citröen Momparler," arribant a organitzar fins a cinc carreres a l'any a Castelló. Sent vicepresident de la FCCV, li va donar un fort impuls al ciclocròs, gràcies a ell aquesta modalitat té un fort arrelament al País Valencià.

Però, si alguna cosa va saber fer Pascual, va ser transmetre la passió pel ciclisme a les persones que tenia al voltant, començant per la seua família. Per això, quan va morir al setembre de 2012, decidiren establir aquesta carrera, per mantenir el seu record viu.

El proper diumenge 22 d'abril se celebrarà el "Memorial Pascual Momparler" amb la "Copa d'Espanya Élite i Sub 23", cursa internacional amb la participació d'un equim rus, amb nou recorregut, en festa de la bicicleta, nous patrocinadors, regals, equips convidats...

T'hi esperem el 22 d'abril

9:30 Ridley-Copa Espanya Elite i Sub23

11:00 Festa de la Bicicleta by DHL

Cartell


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu