Notícia

Ana Díaz Vidal, néta de Carmen Calatayud Cucarella, al Parlament Europeu

Ana Díaz Vidal i els seus companys, guanyen el concurs Euroescola

Euroscola és un projecte a nivell de la Unió Europea, creat per a joves dels països membres de la Unió, en el qual se'ls presenten una sèrie d'activitats amb la finalitat de conscienciar-los i donar-los una imatge més directa de la solidaritat europea tant a l'interior com a l'exterior; així com informar sobre la cooperació de la Unió Europea (UE) en l'eradicació de la pobresa i sobre el paper de la UE com a major donant mundial d'ajuda al desenvolupament.

Vídeo - Ana al Parlament Europeu

El projecte en sí, intenta suscitar la participació ciutadana, fomentar un sentiment de responsabilitat entre els ciutadans, sensibilitzar l'opinió pública sobre el paper de la cooperació, aconseguir un compromís públic i destacar la importància de la contribució dels joves, el concurs va ser creat en l'any 2001 pel Parlament Europeu i se celebra anualment.

Vídeo guanyador d'Ana i els seus companys

En Euroescola poden participar equips d'alumnes (d'ESO, FP o Batxillerat) entre 15 i 18 anys i un professor. En aquesta ocasió, els equips havien d'enviar un video amb una durada màxima d'1 minut i 30 segons al voltant dels drets recollits a la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea, Ana Díaz Vidal i els seus companys, van enviar el seu vídeo i van ser seleccionats com a guanyadors, i per aquest motiu van anar al Parlament Europeu d'Estrasburg a arreplegar el premi.

Ana Díaz Vidal és la néta de Carmen Calatayud Cucarella, i suposem que igual que està tota la ciutadania castellonera ella també estarà molt orgullosa de la seua néta.

Enhorabona Ana i a continuar treballant per fer un societat millor.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu