Notícia

L'Ajuntament es reuneix amb el secretari autonòmic de Cultura i Esport Albert Girona

L’Ajuntament de Castelló i el secretariat local de la XIII Assemblea d'Història de la Ribera continuen amb l’agenda de contactes amb diverses institucions i càrrecs públics valencians per tal de presentar-los la pròxima edició de l’Assemblea i tractar altes temes d'interès per al nostre municipi.

El passat dimecres 11 d'abril, Òscar Noguera, alcalde de Castelló, Lluís Piqueras, regidor d'Educació i Valerià Benetó, membre del secretariat local de la XVIII Assemblea d'Història de la Ribera, es van reunir amb el secretari autonòmic de Cultura i Esport Albert Girona.

Albert Girona, Valerià Benetó, Lluís Piqueras i Òscar Noguera

Durant la reunió, que es va desenvolupar en un to molt cordial, els representants de l'Ajuntament i el representant del secretariat local li van presentar amb detall el programa d’activitats que s'estan preparant per al pròxim mes d'octubre.

Igualment van sol·licitar que, tal com ha ocorregut en edicions anteriors, la Consellera de Cultura i Esports col·labore amb els mitjans i recursos més adients en la celebració d’aquest gran esdeveniment cultural. El secretari autonòmic senyor Girona va manifestar als representants castellonencs un gran interés per l’Assemblea i la seua disposició a col·laborar en el projecte que s’està duent a terme.

L'alcalde Òscar Noguera va aprofitar la presentació del projecte de l'Assemblea per a posar damunt la taula del secretari de Cultura i Esports dos temes que en aquest moments s'estan fent gestions, la titularitat del Castellet i les subvencions que aportarà la conselleria de Cultura i Esports per a la possible compra i rehabilitació del trinquet.

Font
: