Notícia

Alba Vela Galbis guanya el Campionat de dansa acrobàtica

La castellonera Alba Vela Galbis guanya el Campionat Fit Kid DXT Dasa de la CV categoria Júnior
 
El passat 10 d’Abril, es va celebrar en el pavelló Ricardo Tormo de Canals, el campionat regional Comunitat Valenciana dedansa acrobàtica, una disciplina artística que combina elements acrobàtics per mitjà d’una fusió d’estils de dansa i a través de la interpretació d’una història.
 
L’escola Balletto Punte de Chella va obtindre molt bons resultats, entre ells el títol de campiona de la Comunitat Valenciana en categoria Júnior de la ballarina Alba Vela  Galbis d’ací de Castelló.
 
 
Una recompensa ben merescuda pel seu treball i dedicació en este àmbit artístic des de fa anys.
 
Alba alumna de l’escola Balletto Punte obté medalla d’or i plaça per al campionat d’Espanya que se celebrarà a Barcelona el pròxim 24 d’Abril. Els entrenadors de l’escola Clara Saurina i Cristià Martí afirmen estar molt satisfets amb els resultats de les seues alumnes ja que és una recompensa per a tot l’esforç d’un any.


 
Cal fomentar este tipus de disciplines artístiques que sens dubte és un enriquiment personal que els identifica d’una forma independent i saludable.
 
Des de l'equip de govern i en especial des de la Regidoria d'Esports volem donar l’enhorabona tant a Alba Vela Galbis con a la seua família i estem segurs que continuarem festejant molts mes èxits d'esta castellonera .Mots clau
: Alba Vela Galbis