Notícia

Els Moros i Cristians de Castelló celebren la seua festa de Mig Any

Portada llibre
Portada llibre
La festa de Moros i Cristians celebra enguany el seu 45 aniversari i vol traslladar la seua alegria a tot el poble de Castelló. Els propers dissabtes 16 i 23 d’abril se celebraran les proclamacions de la Capitania de la comparsa el Castellet i la Sultania de la comparsa Almoràvids respectivament. A més, el dia 29, al teatre Ideal, es farà la tradicional presentació de capitans i sultans i el dissabte 30 les activitats al parc de l’Estació per a ja de nit celebrar l’entradeta falsa i la discomòbil davant el pub Xaloc.

Des de l’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMIC) conviden el poble a gaudir amb ells de tots els actes. Són 45 anys celebrant una festa que relata part de la història del poble valencià i això, no podem obviar que és un motiu més per apropar-se a veure els seus actes. El Mig Any esdevé una bestreta del que seran les Festes de Moros i Cristians que se celebren a l’agost, i per tant són un punt de trobada entre tots els festers que formen la festa de Moros i Cristians, un tret d’inici per mamprendre un any més una festa imprescindible.

Finalment, l’AFMIC vol transmetre també la seua voluntat de celebrar unes festes responsables i respectuoses amb tots els veïns de Castelló. Per això demanen la comprensió d’aquells que es puguen veure afectats pels actes a celebrar.
 Capitans - Pep Albero i Laia Albero


Sultans - Eva Negre i Pau Someño
 
Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMIC)