Notícia

Tres alumnes del Severí Torres guardonats als premis extraordinaris de primària

Aquesta setmana ha tingut lloc el lliurament dels Premis Extraordinaris de Primària que atorga la Conselleria d’Educació. Tres alumnes de la nostra escola han rebut aquest important reconeixement al Palau de les Arts Reina Sofia on, a més, el Severí ha actuat juntament amb altres escoles que formen part del projecte Musiescola.

Júlia Martínez, Pau Moreno i Martí Bravo són els tres alumnes que han rebut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària en el curs 2016-2017. Amb aquests premis, la Conselleria pretén reconèixer l’esforç i el mèrit de l’alumnat que s’ha distingit en els seus estudis en finalitzar l’etapa d’Educació Primària, amb la convicció que això constituirà un estímul per a l’esforç i un al·licient perquè els escolars, després de l’Educació Primària, prosseguisquen amb èxit els seus estudis. Els tres alumnes han rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria competent en matèria d’educació. Diploma que constarà, a més, al seus historials acadèmics.

Des d’ací volem donar l’enhorabona a l’alumnat guardonat pel reconeixement i pel seu esforç. Ha sigut un plaer tenir-vos a l’escola pública del poble!

La Comunitat Educativa