Notícia

Concentració, 8 de març 2018 - Dia Internacional de les Dones

Imatge de pixabay.com
Imatge de pixabay.com

Demà dijous, 8 de març, tindrà lloc la primera vaga feminista de la història. Col·lectius, partits i sindicats criden a reivindicar la igualtat entre homes i dones i des de l'Ajuntament de Castelló facilitarem a totes les dones el que puguem sumar-se a la vaga.

El 8 de març “és una jornada de lluita feminista a tot el món". El 8 de març “és una jornada de lluita feminista a tot el món en commemoració del dia 8 de març de 1908 en el qual les treballadores d'una fàbrica tèxtil de Nova York anomenada 'Cotton' van declarar una vaga en protesta per les condicions insuportables de treball. L'amo no va acceptar la vaga i les obreres van ocupar la fàbrica. L'amo va tancar les portes i va pegar foc morint abrasades les 129 treballadores que hi havia dins."

Cartell

Al crit de “ni una menys, vives ens volem” que van llançar les feministes argentines es va dur a terme la primera vaga global de dones de treball productiu i reproductiu el 8 de març de 2017. Milions de dones de 70 països, des d'Argentina a Polònia, des de Turquia a Estats Units, des de Brasil a Itàlia passant per les nostres terres, ens contagiem i ocupem els carrers per fer visibles els nostres treballs, les nostres demandes i els nostres cossos.

Per aquets motius l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló convoca una concentració amb el lema "Per la igualtat de les dones", per a demà a les 12.00 del matí, davant de l'ajuntament, durant la concentració es llegirà un manifest i gaudirem un estona xerrant amb tots els assistents.

T'hi esperem!!

L'Equip de Govern


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu