Notícia

Carnestoltes Escolar 2018

La vesprada del passat divendres, 9 de febrer, centenars de xiquetes, xiquets, mares, pares i mestres de les escoles Infantil, Hernández, Severí Torres i Sto. Domingo de Castelló eixiren al carrer disfressats per celebrar el carnestoltes.

Els preparatius començaren, coordinats per la Comissió Municipal d'Activitats Extraescolars, a les 15:00 h, simultàniament, en el Ravalet i en el carrer Francesc Benetó i l'Avinguda de Cuba, des d'on eixiren l'alumnat de Sto. Domingo, del Severí Torres i del Col·legi Hernández, respectivament, cadascun d'ells acompanyats per les seues bandes de música i per itineraris diferents per estendre el carnestoltes per tot el poble, fins coincidir tots plegats a la plaça de l'ajuntament a les 16:00 h.

El col·lectiu del Col·legi Hernández, després d'arreplegar els companys i amics de l'Escola Infantil, coincidiren a la plaça de Pepe Roig; i des d'ací començaren, acompanyats sempre per la Policia Local, el passacarrer d'este grup pel centre del poble fins arribar a la plaça de l'ajuntament.

En arribar a l'ajuntament , el grup municipal d'animació, reberen l'allau de disfressats i llegiren el "Pregó de Carnestoltes". En acabar el pregó, llaçaren confetti, serpentines, pilotes,globus i altres joguines, cantaren tots a l'hora la cançó del carnestoltes varies vegades i els acomiadaren per què cada grup tornara als centres de procedència per retrobar-se amb les famílies.

A partir de les 17 h començaren a tornar els escolars, ara acompanyats per les seues famílies, a la plaça de l'ajuntament per berenar -ensaïmades, elaborades pels forns locals, i xocolata- i engegar la segona part de la vesprada festiva, preparada pel grup d'animació, amb diversos tallers de pintacares, globoflexia i diversos jocs infantils (ceremí, ...).

Així, quatre hores més tard finalitzava una vesprada lúdica, divertida i participativa per tothom, gràcies a la col·laboració i coordinació de tots els col·lectius escolars, de la Policia Local i dels serveis municipals implicats.

Visca Carnestoltes!

Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM de Castelló


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu