Notícia

Castelló celebra el Dia Mundial de l’Arbre

El passat 1 de febrer, els escolars de Castelló celebraren el Dia Mundial de l’Arbre

Els escolars de Castelló celebren el Dia Mundial de l’Arbre plantant arbres al paratge de la Font Amarga.

El dijous de la setmana passada, 1 de febrer, l'alumnat de 6é de primària dels col·legis Severí Torres i Sto. Domigo, de 1r d ESO de l'institut "Vicent Gandia" celebraren el dia de l'arbre. El mal oratge va impedir que el divendres completarem la plantada amb l'alumnat del Col·legi Hernández i del Centre Ocupacional "El Castellet". Ho intentarem la propera setmana,si l'oratge no ho impedeix.

l'alumnat i el professorat eixiren d'excursió cap a la Font Amarga per replantar la zona d'esplai amb pins, carrasques i sabines, subministrades per la Conselleria de Medi Ambient, en el marc del seu programa per conscienciar la societat, i especialment els més menuts, sobre la importància de conservar els boscos i els espais naturals.

Per aquesta ocasió, com els darrers anys, per fer la plantació vàrem comptar amb l'assessorament de l'equip de parcs i jardins de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d'Agricultura i dels integrants del programa d'Aula Compartida de l'IES "Vicent Gandia."

La novetat d'aquest any han estat les etiquetes de personalització que els han posat, cada grup d'alumnes, als arbres que han plantat per tal de poder cuidar els plantons al llarg de l'any i fer el seguiment de la seua evolució.

El bon oratge del dia i la bona predisposició i harmonia entre tots els participants propiciaren dos dies de saludables excursions, fruint de la companyonia d'amics i companys, ajudant a cuidar el planeta, recuperant una parcel·la del territori més proper.