Èxit de participació en la I Ruta Senderista del 2020


Aquest passat diumenge dia 23 va tindre lloc la I Ruta Senderista organitzada per la Regidoria d’Esports, que va comptar amb la presència d’uns 50 participants que gaudiren d’un matí de natura, muntanya, activitat física i sobretot, de companyerisme i diversió.

La foto de grup al pavelló municipal va donar inici a la ruta senderista, que va començar creuant el riu Albaida i passant per la fàbrica de paper en direcció a la font amarga. Ja al 'terrer roig' els assistents feren la primera pujada del matí, la del tallafocs, per a posteriorment fer la baixada en direcció al barranc de les Salines per una senda single-track molt divertida.

Després, encaràrem la 'senda humida', nom col·loquial degut al tipus de clima que té eixe lloc en concret, on afrontaren la segona pujada que acabava al cor de la muntanya, ja prop del paratge de la Font Amarga.

Per últim, empalmàrem amb l’última senda de baixada cap al 'terrer roig' on ens tornàrem a agrupar per a fer-nos una altra foto i baixar pel camí de la font amarga, en direcció al nostre poble.

El matí va acabar amb l’esmorzar grupal que donava punt i final a aquesta ruta, que ens va servir per conéixer-nos més i parlar sobre la ruta realitzada.

Vos esperem a totes i tots en la següent ruta senderista, que de ben segur serà de més distància, més duració, coneixerem nous llocs i sobretot, més divertida.

Fins la pròxima!

Per poder veure totes les fotos de la Ruta Senderista les Salines-Font Amarga de Valerià Benetó i Joanjo Puertos piqueu ací, no és podeu perdre els paratges i flora.