Els passats 30 i 31 de gener, els escolars de Castelló celebraren el Dia Mundial de l’Arbre


Els escolars de Castelló celebren el Dia Mundial de l’Arbre plantant arbres al paratge de la Font Amarga.

Dijous 30 de gener i divendres 31 de gener, l'alumnat de 6é de primària i de 1r d'ESO dels centres de Castelló celebraren el dia de l'arbre.

L'alumnat i el professorat eixiren d'excursió cap a la Font Amarga per replantar la zona d'esplai amb pins, carrasques i sabines, subministrades per la Conselleria de Medi Ambient, en el marc del seu programa per conscienciar la societat, i especialment els més menuts i menudes sobre la importància de conservar els boscos i els espais naturals.

Per a aquesta ocasió, com els darrers anys, per fer la plantació vàrem comptar amb l'assessorament de l'equip de parcs i jardins de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d'Agricultura i dels integrants del programa d'Aula Compartida de l'IES Vicent Gandia.

El bon oratge dels dies i la bona predisposició i harmonia entre totes i tots els participants propiciaren dos dies de saludables excursions, fruint de la companynia d'amics i companys, ajudant a cuidar el planeta i recuperant una parcel·la del territori més proper.

Per poder veure i baixar totes les fotos piqueu ací.