Llar dels Jubilats, Castelló

Xarrada informativa sobre prevenció i tractament de plagues domèstiques

L'Ajuntament de Castelló convoca la ciutadania a una xarrada informativa sobre prevenció i tractament de plagues domèstiques: mosquits, mosca negra i altres vectors per tal de prevenir i informar els veïns i veïnes, la xarrada serà el proper dimecres, 19 de juny de 2019, l'acte es realitzarà a la llar dels Jubilats, a les 19.30h.

La xarrada informativa s'emmarca en el pla d'actuació de la Regidoria de Medi Ambient que, davant l'amenaça que representa aquests vectors (mosquits,mosca negra i altres) per a la població castellonera, ha decidit organitzar una sèrie d'activitats i notícies informatives per tal de mantindre ben informats sobre les mesures de prevenció i control que podem aplicar per tal de minimitzar els efectes de les plagues.

La xarrada serà a càrrec de l'enginyer agrònom José Daniel Carné Agustí especialista en control de plagues de l'empresa "Ecotratamientos y Servicios SL", encarregada dels treballs per combatre la plaga al poble i al llarg d'aquest acte s'oferirà una visió experta sobre les principals característiques d'aquestes espècies. A banda d'analitzar les principals característiques de les plagues, a la xerrada s'explicarà també els llocs on es crien i es refugien aquest insectes i s'oferiran alguns consells d'actuació als veïns i veïnes per tal que puguen contribuir a minimitzar l'expansió d'aquestes espècies.

Des del consistori castelloner s'insisteix des de ja temps sobre la necessitat de sumar esforços per lluitar contra aquestes espècies.

Joanjo Puertos

Dia

Dimecres, 19 de juny de 2019

Hora

A les 19.30

Lloc

Llar dels Jubilats