Parc de l'Estació, Castelló

Sopar solidari per lluitar contra el càncer, continua la venda de tiquets

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló organitza el sopar solidari 2019 que se celebrarà dissabte 14 de setembre de 2019 al Parc de l'Estació, enfront del mercat.

El preu del sopar és de 15 euros per als comensals, tenim una taula zero, els tiquets es poden adquirir a Seat Auvi, Café Plaça, Geladeria El Coira, i Carnisseria Quique o contactant amb els membres de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló.

El sopar solidari és possible amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló i gran part a les empreses i comerços del poble i des d'ací us animem a col·laborar amb la Junta Local Contra el Càncer de Castelló que al llarg dels propers dies es posaran en contacte amb vosaltres.

Tot el que es recol·lecte serà destinat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d'utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L'AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L'AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d'euros compromesos en més de 250 projectes a tot l'Estat espanyol.

Joanjo Puertos

Dia

Dissabte, 14 de setembre de 2019

Hora

A les 22.30

Lloc

Parc de l'Estació