Auditori Rex, Castelló

Presentació de 'Castellonies II' a Castelló

Presentació del nou llibre del Col·lectiu Soler i Estruch on Castelló és el protagonista, “Castellonies II” el 18 de maig a les 19.30h a l'Audirori Rex (Carrer Major, 16) de Castelló.

La presentació estarà a càrrec de Ma Josep Escriva.

"Castellonies II". Relats amb «gomàtic» reprèn el propòsit del seu antecessor, Castellonies: crear històries amb el poble de Castelló de la Ribera com a escenari o motiu de fons, però, en aquesta segona entrega, amb un repte afegit, el de fer aparèixer en tots els relats una paraula peculiar, pròpia de la zona i, a partir d’ara, patrimoni literari d’escriptores i escriptors amb anhels de renovació lèxica: «gomàtic»: «deformació vulgar de la paraula “pneumàtic” (mescla entre la paraula goma + pneumàtic). Normalment se sol fer una especialització, i així es designa la cambra de les rodes grans i aquelles usades com a salvavides procedents de camions, tractors, etc.» Una paraula ben viva i propera que bé mereixia un homenatge.

Cartell

Autors i autores: Juli Alandes, Fina Bellver Guardiola, Maurici Belmonte Monar, Robert Borja Expósito, Rafael Estrada Puertos, Àlex Garzó, Emili Gascó, Tobies Grimaltos, Francesc Xavier Martí i Juan, Dani Sanjuan i Fred Sentandreu.

'Castellonies' en homenatge a Eduard Soler i Estruch

 

Joanjo Puertos

Dia

Divendres, 18 de maig de 2018

Hora

A les 19.30

Lloc

Auditori Rex

Oratge

Hui
Màx: 22 ºC Mín: 18 ºC
Demà
Màx: 22 ºC Mín: 13 ºC


Butlletí

Dóna’ns la teva adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu