Teatre Ideal, Castleló (Ribera Alta)

Se suspén, la conferència de La Fundació, ‘Història trans de Castelló’

El dia 30 d’octubre de 2020 es reprenen les conferències que organitza el Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació. En esta ocasió reflexionem al voltant de figures i fets que creiem que han sigut significatius per a la vida social i cultural del poble.

Entre ells, considerem que encara no s’ha ressaltat suficientment la importància d’una figura com la de Patrícia Constant, «la Patri».

Independentment de si realment va ser, o no, la primera dona trans de l’Estat, analitzem la incidència que va poder tindre a mitjan anys 70 en les concepcions sobre el sexe i el gènere en un poble de 7.000 habitants de la Ribera i fins a quin punt el seu gest pioner obrí un clevill que es pot resseguir fins a les vides trans i LGTBIQ del món rural en l’actualitat.

En la conferència intervindran Marta Grimaltos, Leo Giménez i Josep Artés.

Vos esperem al teatre Ideal de Castelló a les 19.30 h del darrer divendres d’octubre. L’aforament és limitat i caldrà ajustar-se a les normes sanitàries vigents. L’acte serà enregistrat i es podrà vore en diferit a través de la plataforma Youtube.

Dia

Divendres, 30 d'octubre de 2020

Hora

A les 19.30

Lloc

Teatre Ideal

Municipi

Castleló (Ribera Alta)


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu